Къртене на баня в гр. София

 

Няма съмнение, че банята е най-трудната за ремонтиране част от всяко жилище. Въпреки това тя е едно от най-често ремонтираните помещения. Ако е дошъл моментът за ремонт и на Вашата баня и имате нужда от къртачни услуги, свързани с къртене на стари плочки от пода и стените на Вашата баня, то фирма Кърти Чисти Извозва БГ е на разположение.

Ние сме най-добрата алтернатива за къртене на баня на най-добри цени в София. Имаме богат опит в услугите свързани с къртене, ремонт и реновиране на баня.


Как протича процесът по къртене на баня?

 

Нашите специалисти ще демонтират и премахнат захабената санитарна техника, след което бързо и професионално ще изкъртят настилката и облицовката от фаянсови плочки, мозайка, теракота.

Това не е работа за аматьори. Изисква предварителни познания за разположението на водопроводната и ел. инсталация в помещението, тяхното изключване и изолиране, за да бъдат последващите дейности безопасни и безвредни за сградната инсталация.

Едва след подготвителните работи, нашият екип ще се заеме с къртене на мазилка, къртене на мозайка или фаянс до пълното почистване на помещението и извозването на строителните отпадъци и ненужен санитарен фаянс до законно сметище със собствен транспорт. Имате ли план за ремонт на банята – доверете ни спокойно тази задача.


Цени за къртене на баня в гр. София