Къртене на кухня в гр. София

 

Ако е дошъл ред за ремонт на Вашата кухня, доверете се на Кърти Чисти Извозва БГ, защото от много години нашата фирма за къртачни услуги премахва старото, за да даде път на вашите нови мечти.

Ние ще демонтираме от кухнята ви старите вградени уреди или изхабени кухненски шкафове, ще изкъртим плочки и настилки и ще почистим помещението до пълна готовност за вашата нова кухня.

И тъй като такива отпадъци не се изхвърлят в общинските контейнери – със собствен транспорт ще извозим строителните отпадъци до законно сметище. Да къртим кухня е едно от най-честите повиквания за нашите специалисти, можете спокойно да ни поверите тази задача.

Ние от Кърти Чисти Извозва БГ ще ви предложим своя дългогодишен опит в къртене на кухни. Ние ще се погрижим за демонтирането на старите кухненски мебели и уреди, както и на всичко старо и ненужно, за да дадем път на новото.

Работата по къртене на кухня включва изнасяне на цялото налично оборудване и шкафове, къртене на мивка, къртене на плочки и настилки, къртене на стени или ниши и освобождаване на чист терен за ново модерно обзавеждане.


Цени за къртене на кухня в гр. София