Почистване след ремонт в гр. София

 

Ако сте отлагали многократно основното почистване на излишни стари дрехи, неработещи електроуреди, безброй дребни и непотребни вещи – време е да се възползвате от нашата помощ.

Защото можем да ви спестим много време и ровене из прахоляка и паяжините, да изнесем, натоварим и извозим всички ненужни битови отпадъци бързо и професионално.

Запланувайте едно основно пролетно почистване на всичко ненужно, още сега създайте новата визия за употреба на мазето, тавана, гаража или пристройката в двора. Чудесно е да имате свое кътче за релакс, или малка домашна работилница, кът за игра на децата или студио за тийнейджърите в семейството. Нашият екип може само да постави началото на една нова творческа идея.


Почистване на строителни отпадъци в гр. София

 

След ремонта остават купища отпадъците от строителната дейност, за които е от значение да се погрижим правилно. С допълнителните услуги по Кърти Чисти Извозва БГ, може да наемете контейнери за строителен отпадък, а служителите на фирмата, бързо, прецизно и коректно да свършат своята част от работата по почистване на строителен отпадък.

Добре е да се знае още, че видовете строителни отпадъци притежава уникални и често разрушителни ефекти.

За да не бъдат такива генерирани свободно в околната среда е необходима професионална намеса.

Ние от Кърти Чисти Извозва БГ предлагаме почистване на помещения от строителен отпадък на територията на София и областта.

Екипът ни е оборудван и работи с товари, изискващи специална обработка и документация, като например материали, съдържащи азбест. Това е един от по-икономически ефективните начини, с които може да се парира опасният ефект над околната среда.


Почистване на битови отпадъци в гр. София

 

Предлагаме почистване и извозване на ненужни вещи като: стари мебели, уреди, части, железарии и др.

Като фирма, която предлага къртачни услуги, ние самите създаваме големи количества строителни отпадъци при къртене на стени във Вашия дом или при къртене на бани, кухни, комини и т.н.

Ние от Кърти Чисти Извозва БГ предлагаме почистване на помещения от битов отпадък на територията на София и областта, като отдаваме под наем контейнери за строителни отпадъци.

Разполагаме и със собствен транспорт за извозване на събраните отпадъци до специализирани и лицензирани за целта сметища.


Цени за почистване след ремонт в гр. София